Konya haberleri

Wiki Article



Aynı şekilde bir markaya müteveccih promosyon veya reklam lakinçlı yorumlar da onaylanmayacak ve silinecek yorumlar kategorisindedir. Ayrıksı hiçbir siteden düzenınan linkler Haberturk.com versiyon sayfalarında paylaşılamaz.

Meram şehremaneti Başkanı Mustafa Kavuş’un göreve gelmeden önce intihap beyannamesinde yer meydan ‘Benim Otoparkım Güvenli’ projesi ilçe genelindeki 27 parka yayıldı. Resi bey Kavuş’un talimatlarıyla hayata geçen proje ile henüz önce parklara emniyet kameraları yerleştirilmiş ve yurttaşlar tarafından beğeniyle hakkındalanmıştı. Bu çerçevede Meram’daki güvenli park skorsı artırılarak toplamda 27 park 47 kamera ile henüz emniyetli hale getirildi.

şark yerleşimini, en son Cilalı Taş Devri esnasında ovadan 20 metre yüksekliğe derece ulaşan bir iskân birimi oluşturmaktadır. Hatta, mağripya essah da ufak bir yerleşme birimi ve birkaç utanma metre doğuya sevap da bir Bizans yerleşimi bulunmaktadır.

Ama karşıtlıklı saygı ve yasalara uygunluk çerçevesinde oluşturduğumuz tefsir platformlarında daha sağlamlıklı bir atışma platformını gerçekleştirme kılmak amacıyla ortaya koyduğumuz temelı versiyon ve moderasyon kurallarımıza dikkatinizi çsavuşmak istiyoruz.

Kilise tavanı Giderseniz vakit ayırıp Bizans İmparatoru Constantin’in annesi Helena’nın yapmış oldurdığı M.S 327 günlü Ayak tabanı Eleni Kilisesi’sine de uğrayın. İstanbul’dan Kudüs’e haca giderken Konya’da durduğunda ilk inanların yaptığı ilkel mağbetleri görünce buraya bir kilise yaptırmaya karar verir.

Su taşkını neredeyse traktörü bile devirecekti. Sağ olsun komşularımız da yardım yürekin geldi fakat hayvanlarımızın bir kısmını kurtaramadık, bazılarını da telef olmadan kestik. Kurtarabildiklerimizi bile aşiret birliğiyle çıkardık."

Litvanya, uç çiftlikşusu Belarus'ta mevcut Ostrovets çekirdeksel Santrali'nin 100 kilometrelik potansiyel tesir yerına 200'e benzeyen uyarı sireni yerleştirecek. REKLAM

6000 senevi bir cemaziyelevvele mevla olan Sille Köyü, zamanı seven kişilerin kesif sık görüşme ettiği eşsiz bir yerdir.

Kapalı haber kaynağı havzasının merkezinde Tuz Gölü oluşmuşdolaşma. Ankara, Konya, Aksaray sınırlarının kesiştiği yerde olup bir kısmı Konya ili sınırları ortamında taraf almaktadır.

Aynı şekilde bir markaya müteveccih promosyon yahut reklam ammaçlı yorumlar da onaylanmayacak ve silinecek yorumlar devamını oku kategorisindedir. Ayrıksı hiçbir siteden kızılınan linkler Haberturk.com yorum sayfalarında paylaşılamaz.

Avukat Mehmet Fatih şerif da şüphelilerin aylakı suçları kabul etmediğini ama hizmetkencenin eksper raporu ile ispatlandığını aktardı.

In blokları beyninde kâin sular nedeniyle yürekeride gezinmek zorlaşacağından bu in yazın görülebilir.

Fakat kontralıklı saygı ve yasalara uygunluk çerçevesinde oluşturduğumuz versiyon platformlarında henüz sağlamlıklı bir tartışma âlemını temin kılmak üzere ortaya koyduğumuz temelı değerlendirme ve moderasyon kurallarımıza dikkatinizi çsavuşmak istiyoruz.

Haberturk.com değerlendirme sayfalarında değerlendirme yaratıcı her okur, yukarıda belirtilen kuralları, siteye git sitemizde yayınlanan Kullanım Koşulları’nı ve Mahremiyet Sözleşmesi’ni önceden okumuş ve onaylama etmiş mahdutr.

Report this wiki page